Ronde Tafel 57 Dendermonde - Champagne verkoop

De leden van Ronde Tafel 57 Dendermonde stellen graag ter ondersteuning van hun sociale projecten hun geselecteerde Champagne Carte J Brut voor:

Champagne Janisson & Fils, Carte J Brut

Het domein Janisson, gelegen in Verzenay, werd opgericht in 1923 door Maurice Janisson. De huidige eigenaar Manu, kleinzoon van Maurice Janisson, is gezegend met de kennis van zijn groot-vader en vader. De wijngaarden van het domein liggen verspreid over de Champagnestreek: Montagne de Reims (Pinot Noir), Côtes des Blancs (Chardonnay), Vallée de la Marne (Pinot Meunier) en Côtes des Bar (Pinot Noir). Deze diversiteit laat hem toe een uitgebreid gamma aan champagnes te produceren met elk hun authenticiteit en van een constante kwaliteit. De champagnes en het domein worden dan ook de hemel in geprezen door kenners en mochten reeds verschillende onderscheidingen ontvangen. 

De Carte J Brut is een zeer elegante champagne die perfect zijn terroir weerspiegelt. Champagne druiven die hierbij worden gebruikt zijn hoofdzakelijk Pinot Noir, Chardonnay en de blauwe Pinot Meunier. De Pinot Meunier is een winterharde druif en door haar vroege rijpheid uitstekend geschikt in de wat koelere klimaat van Noord-Frankrijk. Een gewaardeerde druif, vaak gebruikt als assemblage bij champagne. Bij de Carte J is de Pinot Meunier uitstekend geïntegreerd met een vleugje Chardonnay.

Deze topchampagne wordt jullie aangeboden aan de zeer scherpe prijs van 120 euro per krat van 6 flessen.

 

HOE BESTELLEN?

Bestellen kan via het onderstaande formulier, na bestelling krijgt u bevestiging per email.

Nadien ontvangt u een factuur met de betalingsgegevens.

De champagne wordt gratis bezorgd door een lid van ronde tafel 57.

 

Beveiligingscontrole
Niet leesbaar? Klik voor een nieuw woord.

* zijn verplicht in te vullen velden.